Geen producten (0)

Over Different Bikes

 

Bij Different Bikes kunt u terecht voor een kinderfiets, stadsfiets, e-bike of bakfiets. Different Bikes heeft zich de laatste 10 jaar gespeciliseerd in het merk Vogue en sinds kort hebben we het sportieve merk Leader Fox erbij gekregen.

Bent u op zoek naar een kinderfiets, stadsfiets, e-bike of bakfiets? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben er voor gekozen de prijs zo laag mogelijk te houden voor de consument. Dit gaat niet ten koste van de service of garantie

Op jonge leeftijd werd er al flink gesleuteld in de rijwielzaak, deze passie is nooit verdwenen.

De vergaarde expertise in de afgelopen 35 jaar liep erg uiteen. Van 4 grote rijwielzaken, examinator bij innovam tot aan het les geven op scholen. Uiteindelijk zijn wij naast ons werk een nieuw uitdaging aan gegaan.

We leven in een digitale wereld die zich razendsnel ontwikkeld. Het wordt daardoor steeds moeilijker om prijsconcurrent met het internet te blijven. De nadelen zijn er ook, geen sociaal en persoonlijk contact, geen parate kennis bij problemen met het product, geen technisch onderhoud etc.

Toch willen wij de consument alles bieden, zonder concessies. Een scherpe prijs, eerlijk en persoonlijk advies en klaar staan bij problemen. Dit alles is mogelijk door de lage onkosten zoals: bedrijfshal i.p.v. winkelpand, 1 merk i.p.v. meerdere merken, gezamenlijke inkoop van producten etc.

Wij zijn dagelijks voor u aanwezig in ons bedrijfspand van maandag t/m vrijdag van 17.00 uur tot 19 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur . Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar (m.u.v. zondag).
Het is ook mogelijk om een proefrit bij u thuis te plannen. Wij komen op afspraak graag persoonlijk bij u langs en u bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in Hengelo. U heeft alleen ' s avonds tijd?  Dit is voor ons geen probleem, wij zijn van maandag tot vrijdag op afspraak tot 21.00 uur aanwezig en zaterdag tot 18.00 uur.

Waarom Vogue en Leader Fox?

Vogue en Leader Fox staan voor een eigentijdse design en hoogwaardige kwaliteit.
Een uitmuntende prijs kwaliteit-verhouding.
Vriendelijke importeur met passie voor fietsen en een ver gaand servicebeleid.

Different Bikes heeft het hele  assoritment Voguefietsen en een deel van Leader Fox op voorraad staan, of het nu gaat om een kinderfiets, stadsfiets, e-bike of bakfiets.
Tevens kunt u bij ons terecht voor service, garantie, onderhoud en reparatie van uw Vogue product.

U kunt bij ons naast een diefstalverzekering v.a €2,95 ook terecht voor een financiering voor uw e-bike v.a €19,50. Hierin begeleiden we u graag.