Different Bikes, een fijne fietswinkel

Fietsen met een uitmuntende prijs kwaliteit-verhouding

Bij Different Bikes kunt u terecht voor een e-bike, stadsfiets, kinderfiets of elektrische bakfiets. Different Bikes is gespecialiseerd in het merk Leader Fox. We hebben er voor gekozen de prijs zo laag mogelijk te houden voor de consument. Zonder dat dit ten koste gaat van de service of garantie. Tevens verkopen we merken als Vogue, Popal, Rivel en Prophete.

35 jaar kennis en ervaring

Op jonge leeftijd werd er al flink gesleuteld in de rijwielzaak, deze passie is nooit
verdwenen. De vergaarde expertise in de afgelopen 35 jaar liep erg uiteen. Van 4 grote rijwielzaken, examinator bij Innovam tot aan het les geven op scholen. Uiteindelijk zijn wij naast ons werk een nieuw uitdaging aan gegaan.

Onderscheidend in de huidige markt

We leven in een digitale wereld die zich razendsnel ontwikkelt. Het wordt daardoor steeds moeilijker om prijsconcurrent met het internet te blijven. De nadelen zijn er ook, geen sociaal en persoonlijk contact, geen parate kennis bij problemen met het product, geen technisch onderhoud etc. Wij willen de consument alles bieden, zonder concessies. Een scherpe prijs, eerlijk en persoonlijk advies en klaar staan bij problemen. Dit alles is mogelijk door de lage onkosten zoals: een klein gezellig winkelpand, 2 merken fietsen i.p.v. meerdere merken, gezamenlijke inkoop van producten etc.

Ruime openingstijden en mogelijkheden op afspraak, ook aan huis

Bent u zelf niet in de gelegenheid om langs te komen voor een proefrit? Het is bij ons ook mogelijk om een proefrit bij u thuis te plannen. Wij komen op afspraak graag persoonlijk bij u langs. U heeft alleen ‘s avonds tijd? Dit is voor ons geen probleem, wij zijn van dinsdag tot vrijdag geopend tot 19.00 uur. Wilt
u graag buiten onze openingstijden langs komen dan kan dat op afspraak op dinsdag t/m vrijdag tot 21.00 uur en op zaterdag tot 18.00 uur.

Onze merken Leader Fox en Vogue

Waarom hebben wij gekozen voor de 2 merken Leader Fox en Vogue? Leader Fox en Vogue staan voor een eigentijdse design en hoogwaardige kwaliteit. Een uitmuntende prijs kwaliteit-verhouding. Vriendelijke importeurs met passie voor fietsen en een vergaand servicebeleid.

Wij hebben een kijkje mogen nemen in de moderne fabriek van Leader Fox. In vele fabrieken worden inmiddels alleen nog fietsen geassembleerd. Wat ons erg aansprak tijdens de bezichtiging, is dat de fietsen bij Leader Fox van a-tot-z
worden gefabriceerd in één fabriek. Is het frame eenmaal aangekomen op de
productieband, dan wordt de fiets door 1 werknemer compleet afgemonteerd.

Mede hierdoor ontstaat een hoogwaardig product. Tijdens de rondleiding zagen we medewerkers die trots zijn op hun product. Kortom, prachtige, kwalitatief hoogstaande fietsen uit een hypermodern bedrijf met een visie op de toekomst.

Ruime voorraad, service garantie, reparatie en onderhoud

Different Bikes heeft een groot assortiment van Leader Fox en een deel van de Vogue fietsen op voorraad staan, of het nu gaat om een kinderfiets, stadsfiets, e-bike of bakfiets.

Tevens kunt u bij ons terecht voor service, garantie, onderhoud en reparatie van uw Leader Fox of Vogue product.

Verzekering en financiering

Naast een diefstalverzekering v.a. €2,95 kunt u ook bij ons terecht voor een financiering voor uw e-bike v.a. €19,50. Hierin begeleiden we u graag.