Different Bikes, een fijne fietswinkel

Fietsen met een uitmuntende prijs kwaliteit-verhouding

Bij Different Bikes kunt u terecht voor een e-bike, stadsfiets, kinderfiets of elektrische bakfiets. Different Bikes is gespecialiseerd in het merk LeaderFox. We hebben er voor gekozen de prijs zo laag mogelijk te houden voor de consument. Zonder dat dit ten koste gaat van de service of garantie. Tevens verkopen we merken als Kettler, Bimas, Husqvarna, BESV, Crussis, Puch, Vogue, Popal etc.

35 jaar kennis en ervaring

Op jonge leeftijd werd er al flink gesleuteld in de rijwielzaak, deze passie is nooit
verdwenen. De vergaarde expertise in de afgelopen 35 jaar liep erg uiteen. Van 4 grote rijwielzaken, examinator bij Innovam tot aan het les geven op scholen. Uiteindelijk zijn wij naast ons werk een nieuw uitdaging aan gegaan.

Onderscheidend in de huidige markt

We leven in een digitale wereld die zich razendsnel ontwikkelt. Het wordt daardoor steeds moeilijker om prijsconcurrent met het internet te blijven. De nadelen zijn er ook, geen sociaal en persoonlijk contact, geen parate kennis bij problemen met het product, geen technisch onderhoud etc. Wij willen de consument alles bieden, zonder concessies. Een scherpe prijs, eerlijk en persoonlijk advies en klaar staan bij problemen.

“Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon”. Dat is ons uitgangspunt. Wij willen je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Ons merk Leader Fox

Wij hebben een kijkje mogen nemen in de moderne fabriek van Leader Fox. In vele fabrieken worden inmiddels alleen nog fietsen geassembleerd. Wat ons erg aansprak tijdens de bezichtiging, is dat de fietsen bij Leader Fox van a-tot-z worden gefabriceerd in één fabriek. Is het frame eenmaal aangekomen op de productieband, dan wordt de fiets door 1 werknemer compleet afgemonteerd.

Mede hierdoor ontstaat een hoogwaardig product. Tijdens de rondleiding zagen we medewerkers die trots zijn op hun product. Kortom, prachtige, kwalitatief hoogstaande fietsen uit een hypermodern bedrijf met een visie op de toekomst.

Ruime voorraad, service garantie, reparatie en onderhoud

Different Bikes heeft een ruim assortiment fietsen op voorraad staan, of het nu gaat om een e-bike kinderfiets, stadsfiets of (e-)bakfiets.

Tevens kunt u bij ons terecht voor service, garantie, onderhoud en reparatie.

Verzekering en financiering

Naast een diefstalverzekering v.a. € 3,95 kunt u ook bij ons terecht voor een financiering voor uw e-bike v.a. €19,50. Hierin begeleiden we u graag.