Diefstalverzekering

Verzekert u zich één, drie of vijf jaar lang van onbezorgd fietsplezier.

Of u nu fietstochten maakt voor uw plezier of uw fiets gebruikt voor woon-werkverkeer, Uw fiets brengt u waar u maar wilt en wanneer u wilt. Dat geeft u vrijheid. En dat wilt u graag zo houden.

Helaas is schade aan uw fiets of nog erger, fietsdiefstal, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van ENRA of Kingpolis. Wij zorgen dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo kunt u zich één, drie of vijf jaar lang verzekeren van onbezorgd fietsplezier.

Met de ENRA en Kingpolis fietsverzekeringen kunt u zowel fietsen als e-bikes verzekeren. Ook accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren. Voor elektrische fietsen is er een speciale e-bikeverzekering.

Kies de verzekering die bij u past

ENRA en Kingpolis hebben verschillende verzekeringspakketten voor uw fiets en e-bike. Zo kiest u zelf wat u verzekert én tegen welke prijs u dit verzekert. Dit kunnen wij allemaal voor u regelen in de winkel.

Premie – aflopend of doorlopend

Bij ENRA en Kingpolis kunt u uw fiets verzekeren voor een vaste periode van drie of vijf jaar. U betaalt de premie in één keer bij de start van uw verzekering.

U kunt ook kiezen voor een doorlopende fietsverzekering. Dit is een verzekering met een looptijd van één jaar. De fietsverzekering wordt jaarlijks verlengd tot maximaal 5 jaar. U kunt de premie per maand of per jaar betalen.

Berekenen en/of afsluiten

Hieronder kunt u bij ENRA een berekening maken wat uw fietsverzekering zou kosten, en eventueel meteen afsluiten.

Different Bikes begeleidt u ook graag bij het afsluiten van de lening. Voor meer infomatie kunt u contact met ons opnemen.